Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Winkelwagen: € 0.00 0
ARTICLE

Hoe moet je een penispomp gebruiken en wanneer kan het gevaarlijk zijn?

Met een penispomp kun je een tijdelijke erectie teweegbrengen. Dit is een beschikbare optie voor mannen met een erectieprobleem, die liever geen medicamenten gebruiken. Het vergt wat oefening om de pomp op de juiste manier te gebruiken. Hier is te lezen wat een penispomp is, wat het doet en hoe ze werken.

Een penispomp kun je gebruiken om een erectie te krijgen

Mannen kunnen om uiteenlopende redenen moeite hebben met het verkrijgen van een erectie. Zenuwen, pressie en de angst om te falen zijn denkbare psychische oorzaken. Het kan ook het gevolg zijn van lichamelijke ziektes, zoals hartkwalen of suikerziekte. Bij chronische problemen met het krijgen van een erectie, helpt een erectiemiddel, zoals een pil, zalf, injectie of een erectiepomp.

Het is belangrijk om voor ogen te houden dat een erectiepomp geen permanent rendement oplevert. Externe krachten zorgen ervoor dat de penis hard wordt, zodat er geslachtsgemeenschap mogelijk is. Het geeft geen blijvende vermindering van erectieproblemen. Na ongeveer 30 minuten zal de erectie weer afnemen.

Op deze manier werken penispompen

Een penispomp bestaat uit een cilindervormige buis van plastic of polyester en een pomp. Er zijn zowel handmatige als automatische uitvoeringen. Een pomp die met de hand wordt bediend, heeft een grippomp of handpomp. Een elektrisch aangedreven pomp werkt op batterijen. Door het indrukken van een knopje zal het apparaat in werking treden.

Gerelateerd artikel: Cialis Generiek (Tadalafil) 10, 20mg Kopen Zonder Recept In Online Apotheek

Het is goed om te weten hoe een erectiepomp precies werkt. Het is namelijk gebaseerd op het principe van vacuüm. De plastic koker wordt over de penis aangebracht. Aan de basis moet deze goed aansluiten op het onderlichaam. Een ongeschoren schaamstreek kan ertoe leiden dat de vacu-pomp door het schaamhaar niet goed aansluit.

Door een paar keer achter elkaar in het grippompje te knijpen, wordt de cilinder vacuüm gezogen. Er wordt lucht uit de koker getrokken en de loze ruimte die daardoor ontstaat, zal opgevuld moeten worden. De zwellichamen in de penis zetten zich uit en het geslachtsdeel wordt stijf. Een elektrische pomp werkt op dezelfde manier, maar de gebruiker hoeft het dan niet zelf op te pompen.

Hoe moet je een penispomp gebruiken?

Voor de beste en veiligste resultaten is het cruciaal om te weten hoe men een penispomp moet gebruiken. Op het internet zijn video’s te vinden, waarin het gebruik van dit instrument wordt gedemonstreerd. Zeker voor de eerste keer, is het verstandig om deze instructies te bekijken. Probeer de pomp eerst zelf en in alle rust uit. Zo kun je je volledig concentreren op de exacte handelingen en een idee krijgen van de reactietijd.

Lees ook altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle vacu-pompen functioneren op exact dezelfde manier. Ze hebben onderling verschillen, dus het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de specifieke kenmerken van het gekochte toestel.

Tot slot moet ook benadrukt worden dat het insmeren met glijmiddel zeker geen overbodige luxe is. Het verhoogt het comfort van een libidopomp aanzienlijk. Bovendien kan men zo veel makkelijker tot penetratie overgaan. Bedenk dat de penis behoorlijk massief is. Schuren of ergens tegenaan stoten kan een pijnlijke aangelegenheid worden.

Verkeerd gebruiken van een penispomp kan gevaarlijk zijn

Een libidopomp is een uiterst effectieve uitwijkmogelijkheid, voor wie die geen medicatie kan of wil inslikken. Medicijnen kunnen bijwerkingen geven en zijn niet altijd geschikt voor mannen die ook andere geneesmiddelen innemen of bepaalde aandoeningen hebben. Het voordeel van farmaceutische stoffen is wel dat de effecten langer zichtbaar zullen zijn. Daarmee vergeleken biedt de penispomp slechts een kortstondige verlichting.

Gerelateerd artikel: Viagra Origineel Kopen 100mg Pillen Zonder Recept in Online Apotheek

Hoewel het op het eerste gezicht veiliger lijkt dan pillen, kan een vacu-pomp in sommige gevallen wel degelijk gevaarlijk zijn:

  • Kneuzingen

De vacuümbuis kan slechter over de penis passen, als deze in stijve toestand een kromming heeft. Een kneuzing kan dan de uitkomst zijn en helaas zal het wel enige weken duren vooraleer dit is genezen.

  • Penisbreuk

De penis kan gekneusd raken, maar het kan ook breken. In dat geval zit er een scheur in de zwellichamen. Een krakend geluid en een onderhuidse bloeduitstorting typeren een penisbreuk. Ook een kromtrekking kan een nawerking zijn. Als deze situatie zich voordoet, moet men direct medische hulp inschakelen. De consequenties van een dergelijke breuk kunnen namelijk permanent zijn. Terwijl men medische hulp afwacht, kan men de pijn verlichten door het geslachtsdeel te koelen.

  • Gescheurde bloedvaten

Omdat er grote invloed wordt uitgeoefend op de penis, kunnen er tijdens het proces bloedvaten scheuren. Meestal gebeurt dit bij de voorhuid. Het resultaat is een opgezwollen en pijnlijke eikel. Normaliter trekt het na een paar dagen weg, maar in sommige gevallen blijft de penis blijvend misvormd. Ook tijdelijke impotentie kan optreden.

Bij deze aandoening trekt de penis in opgerichte toestand krom vanwege een te grote hoeveelheid verhard bindweefsel. Littekens als gevolg van gescheurde bloedvaten en beschadigde zwellichamen kunnen dit veroorzaken. Het toepassen van een penispomp vergroot het risico op deze permanente kwaal.

Hier kun je een goede penispomp kopen

Iedereen kan een penispomp kopen. Een doktersconsult is hiervoor niet nodig. Het is dan ook een prima manier om in alle anonimiteit aan de eigen seksualiteit te werken. Op het internet zijn veel aanbiedingen te vinden. De prijzen lopen sterk uiteen: van een paar tientjes tot een paar honderd euro. De duurste vacu-pompen zijn in het algemeen elektrisch en medisch en een goedkope pomp zal men doorgaans met de hand moeten bedienen. Let er bij het kopen van een vacu-pomp op dat het product in een verzegelde verpakking arriveert, met het oog op de hygiëne.

Door goed naar het eigen lijf te luisteren en ervaring op te bouwen, kan een penispomp een geschikte keuze zijn om à la minute een erectie tot stand te brengen.

Mijn Account