Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Winkelwagen: € 0.00 0
Hoe te kopen

Hoe te kopen

Potentiemiddelen bestellen in een online apotheek is een zeer handige manier voor individu's die erectiemiddelgoederen willen bemachtigen zonder een fysieke apotheek te binnenwippen. Op onze website zie je alle beschikbare producten en kun je de hoeveelheid invullen die je erbij wilt bestellen. Maak je geen zorgen over het feit dat je vervolgens nog geen toegangspoort hebt tot je medicatie - we verzenden het binnen 24-72 uur nadat de bestelling is geplaatst!

Bestellingen worden altijd gedaan met de grootste discretie en we verzekeren je dat we om jouw privéleven geven. Om deze beweeggrond is het niet mogelijk om bestellingen bijvoorbeeld via de telefoon te plaatsen. Ze moeten worden gedaan in de web shop waar de verzonden informatie wordt versleuteld. Je moet echter wel enige persoonlijke informatie opgeven in verband met de bestelling die wordt geplaatst, omdat we mogelijk contact met je moeten opnemen over specifieke vragen of op de hoogte moeten zijn van zaken met verbintenis tot jouw online reservering.

Als betaalmiddelen accepteren wij uitsluiten credit- en debit cards. Hieronder vallen Mastercard, Visa en American Express. Dit zijn vriendschappelijke partijen en we hebben er specifiek voor gekozen alleen credit- en debitkaarten te accepteren om het betaalproces zo vlotjes mogelijk te laten vervlieden.

We vragen je jouw bestelling altijd in overeenstemming te laten komen met de behandeling normaal gesproken wordt verwacht. In het geval dat we vinden dat een bestelling aanzienlijk grotere hoeveelheden potentiemedicijnen bevat, kan het mogelijk worden aangepast aan het beoogde portie. Het hangt af van jouw securiteit. Sommige behandelwijzen hebben gedemonstreerd dat een verhoogde dosering of grotere hoeveelheden geen wenselijkere resultaten opleveren, maar alleen jouw body nadelig teweegbrengen, omdat het onder andere een verhoogde tolerantie voor de werkzame stof kan geven. Het kan ook zijn dat grotere doses exact hetzelfde effect hebben als grondlaag doses en dus overbodig worden.

Het annuleringsbeleid van gespecialiseerdeapotheek.com

Nadat je de bestelling hebt geplaatst heb je altijd het recht om deze te annuleren - totdat deze is verzonden. Als het al is weggestuurd, is het te vergaand om er berouw van te krijgen en worden hiervoor kosten in rekening afgedragen. Tenzij de bestelling al is verzonden heb je de mogelijkheid om te annuleren, neem hiervoor onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is beschikbaar als je hierover meer informatie wilt.

De variatie van onze producten

We houden onze collectie altijd up-to-date en doortimmerd - en ontvangen volgaarne tips van je als je wilt dat we ons ons magazijn uitbreiden. De wensen van klanten zijn immers een fundamenteel onderdeel om ons bedrijf volslagen te laten werken, dus aarzel niet om ons te contacteren met jouw ideeën!

De apotheekproducten die wij verkopen zijn heuselijke merkgeneesmiddelen die afkomstig zijn van officiële fabrikanten. We hebben veel moeite gedaan om zo'n goed functionerend bedrijf op te zetten dat gewoon werkt, en we zijn er zeker van dat dit van verschillende particulieren ook daadwerkelijk vereist is. Onze producten worden altijd in de originele verpakking geleverd om het mogelijk te maken de medicijnen te traceren. Wat we verkopen is altijd 100% waarachtig.

Het feit dat het merknaam soms kan diversifiëren, is gebaseerd op het feit dat er verschillende productfabrikanten van hetzelfde medicijntype zijn en we sturen wat beschikbaar is in ons magazijn om zo snel mogelijk te leveren wat je hebt aangesteld.

Veel gestelde vragen:

Vraag: Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Antwoord: Nadat jouw betaling is voltooid wordt de bestelling binnen 24-72 uur verzonden.

Vraag: Welk bedrijf wordt gebruikt voor verzendingen?

Antwoord: Dit hangt er volledig vanaf welke leveringsoptie je hebt gekozen bij het afrekenen en de destinatie van het pakket. We werken met verschillende leveranciers.

Vraag: Kan ik mijn bestelling volgen met track & trace?

Antwoord: Jouw pakket kan worden gevolgd op www.17track.net. Let op: Het kan 24-48 uur beklijven alvorens deze code probaat wordt.

Vraag: Wat zijn de kosten van de verzendkosten?

Antwoord: Dit is voornamelijk afhankelijk van de door jou gekozen type bezorging (standaard of spoed).

 

Mijn Account