Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Winkelwagen: € 0.00 0
Levering

Verzending en Levering

Gang van zaken bij het verzenden van geplaatste bestellingen:

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt een e-mail verzonden met jouw bestelgegevens. Hierin staan alle hoofdzaken nog eens duidelijk omschreven. Je pakket zal worden verzonden binnen 24-72 uur. Hierna versturen wij je een verzendbevestiging samen met een traceercode. Dit is een eenmalige code waarmee het pakket online kan worden nagevolgd. Gebruik hiervoor www.17track.net. Attentie: de code wordt pas bedrijvend na 24-48 uur. Heb dus even berusting a.u.b.

Zodra de postagent de verzending aflevert, moet mogelijkerwijs een ID, paspoort of een andere uitvoering van legitimatiekaart tonen. Dit is om iemands identiteit te bewijzen. Of dit ook bij jou van toepassing is ligt aan de gekozen koerier.

Onze verschillende verzendmethodes:

  • Reguliere/standaard verzending: Het duurt zo'n 7 tot 21 dagen alvorens je bestelling bij jou thuis arriveert.
  • Express/spoed verzending: Binnen 5 tot 7 dagen na verzending arriveert jouw zending bij je thuis.

Discretie van onze verzendingen:

Het pakket wordt altijd discreet verzonden en zal nooit herkenbaar zijn voor wie dan ook over wat er zich binnenin bevind. De verpakking waarin jouw potentiemiddelen worden verzonden is altijd afzijdig en solide van kleurigheid en wordt met de grootste discretie behandeld.

In het geval je niet thuis bent:

Als je niet thuis bent wanneer de lading wordt afgeleverd, wordt deze vaak de volgende dag alsnog aangeboden. Ben je dan weer niet thuis, dan wordt deze afgeleverd bij een boodschapper in de gebuurschap van jouw heem verzonden. De verhandelaar kan je nu ook telefonisch inlichten of een bericht in de gleuf achterlaten waar je jouw pakket kunt afhalen.

Wat als je geen goederen hebt ontvangen:

Als de zending is verzonden en afgeleverd volgens de trackinginformatie, zonder dat je de goederen daadwerkelijk hebt ontvangen, kun je contact opnemen met onze klantenservice om je te helpen met jouw zaak. Onze klantenservice assisteert je te zien welke vervoerders verantwoordelijk zijn geweest voor de rechtsoverdracht en waar de goederen zich moeten treffen. Als ze beweren het goederenpakket bij jou te hebben afgeleverd zonder dat je het daadwerkelijk hebt ontvangen, gaan we samen rondkijken naar een passende reddingsmiddel. We staan altijd klaar om je bij dit orde zaken te helpen.

Verzendkosten:

Verzendkosten verschillen gebaseerd op de waarde van je bestelling. Dit hangt overigens ook af van de verzendmethode gekozen tijdens het bestelproces. Kijk hiervoor naar de verschillende opties altijdens het bestellen.

Bestellingen boven €200 bevatten in ieder geval altijd gratis verzendkosten!

Mogelijke verzendlocaties:

Wij verzenden in principe over heel Europa. Neem contact met ons op wanneer je je hierbuiten situeert.

Is het wel veilig farmaceutische producten te verschepen?

Farmaceutische producten die recepten vereisen zijn niet altijd even makkelijk te verzenden. Het is cruciaal dat deze veilig, discreet en onopvallend ingewikkeld zijn zodat de inlichtingendienst deze niet in beslag pikken. Gezien wij vele jaren bedrevenheid hierin hebben, dat wilt zeggen het verzenden van potentiemiddelen over heel Europa, weten wij als geen ander dit als de meest competente online apotheek van Nederland te doen. Je hoeft je dus absoluut niet druk te maken dat jouw bestelling ergens tijdens het verzenden onvindbaar raakt.

Wat zijn beschikbare betalingswijzen om mijn bestelling te betalen?

Bij ons kun je uitsluitend betalen met Visa, Mastercard en American Express. Dit doen wij om het betalingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze aanbieders hebben zich door de jaren heen namelijk door dik en dun bewezen als betrouwbare betalingsleveranciers. Mocht je geen occasie hebben tot een creditkaart, bestaat er altijd de mogelijkheid om een online prepaid debitcard aan te maken. Dit is een Mastercard of Visakaart die je online kunt opladen met verschillende betalingsopties. Vervolgens kun je deze gebruiken om jouw bestelling in onze webwinkel op te dokken.

 

Mijn Account