Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Winkelwagen: € 0.00 0
ARTICLE

Waar is een natuurlijk afrodisiacum voor mannen en vrouwen te koop?

Van bepaalde etenswaren en kruiden wordt wel eens gezegd dat ze gevoelens van lust kunnen aanwakkeren. Omdat het vrouwelijk lichaam anders in elkaar zit dan dat van een man, is niet elke lustverwekker voor iedereen even effectief. In dit artikel lees je hoe met voedsel de onverdeelde aandacht en aantrekking van het andere geslacht kunt krijgen. Er wordt ingegaan op wat een afrodisiacum is en waar men het kan kopen.

Wat is de betekenis van het woord ‘afrodisiacum’?

De betekenis van afrodisiacum is afgeleid van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde. Haar oorsprong ligt waarschijnlijk in de Oosterse religiën, maar in de Griekse mythologie kreeg zij een prominente plaats toegedicht. Toen de god Uranus door zijn vader, Kronos, werd gecastreerd, kwamen enkele bloeddruppels in zee terecht. Het zeeschuim werd bevrucht met Uranus’ levenssappen en uit deze verbintenis ontsproot Aphrodite. De letterlijke betekenis van haar naam is dan ook ‘die uit schuim geboren is’.

Aphrodite is vermaard om haar adembenemende uiterlijk en vrouwelijkheid. Ze is een natuurgodin, die ook staat voor vruchtbaarheid, erotiek en schoonheid. En ze wordt beschouwd als beschermvrouwe van de scheepvaart.

Wat is een afrodisiacum en wat doet het?

Afrodisiaca hebben sinds oudsher een grote populariteit. Over de hele wereld zijn mensen altijd al op zoek geweest naar middelen om hun seksleven te stimuleren. Toen de aarde nog niet zo dichtbevolkt was, lag daarbij een grote nadruk op de voortplantingsdrang. Een rijk was zoveel waard als het aantal onderdanen, dus was het goed als de burgers zich regelmatig vermeerderden. Bovendien was er een hoge sterfte onder kinderen en werden de meeste mensen vanwege slechte hygiënische omstandigheden, geweld en ziekte niet zo oud.

Gerelateerd artikel: Viagra Voor Vrouwen (Lovegra) 100mg Kopen Zonder Recept In Nederland

Tegenwoordig is de nood om ons voort te planten niet meer zo hoog. Een afrodisiacum wordt daarom vooral gebruikt om iemand op te winden en een sensueel samenzijn te beleven.

De natuurlijke werking van een afrodisiacum

Een afrodisiacum is een kruid, groente of fruit waarmee de seksdrift wordt gestimuleerd. Door het consumeren ervan zal een man of een vrouw een sterke wens opvatten om de liefde te bedrijven. Tijdens het verrichten van de daad zullen erogene gebieden gevoeliger zijn en wordt er een intensievere climax bereikt.

Een afrodisiacum dat specifiek gericht is op de vrouw

Mannen kunnen een vrouwen proberen te verleiden met een bos bloemen, een goede fles champagne, een mooi cadeau of een charmant gebaar. Toch loont het de moeite om een paar uur in de keuken te staan voor een romantisch diner bij kaarslicht. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kunnen een aantal voedingsmiddelen wat vaker terugkeren in het menu. Dit voedsel vormt het beste afrodisiacum voor een vrouw:

  • Cacao

Neem die doos met chocolaatjes maar mee, want met chocolade is succes vrijwel verzekerd. Zelfs Casanova zwoer bij een kop warme chocolademelk voordat hij zijn erotische fantasieën ging beleven. In cacao zit fenylethylamine, wat het vrijkomen van dopamine in de hersenen bespoedigt. En dat is hetzelfde stofje dat aangemaakt wordt bij verliefdheid.

  • Ginkgo biloba

Deze Japanse notenboom groeit eigenlijk vooral in China. De bladeren worden gedroogd en er wordt thee van gezet. Ginkgo heeft veel welzijnsbevorderende eigenschappen en zijn kunst om de lust op te wekken is daar één van.

  • Ginseng

Er is bijna geen enkel kruid te vinden, dat net zoveel heilzame eigenschappen wordt toegedicht als ginseng. Met recht wordt het de ‘koning van alle kruiden’ genoemd. In seksgerelateerde termen is ginseng uiterst potent. Doordat het bloed rapper naar de erogene zones stroomt, wordt de clitoris gevoeliger en de vagina vochtiger. Daardoor kan een vrouw een intenser hoogtepunt bereiken.

Het afrodisiacum dat bedoeld is voor mannen

Ook de liefde van de man gaat door de maag. Daarom volgen hier enkele natuurlijke voedingsmiddelen die bekendstaan als afrodisiacum voor mannen:

  • Asperges

De vorm van asperges valt al op. Het fallusachtige witte goud is niet alleen een heerlijke traktatie, maar neutraliseert bovendien ammoniak. Dit verklaart ook de geur van de urine na het eten van asperges.

  • Gember

Gember heeft het talent om op geheel eigen wijze pit te geven aan een gerecht. De smaak staat mijlenver af van die van peper, maar toch werkt het op een gelijksoortige manier. Het doet de lichaamstemperatuur stijgen, waardoor het hart sneller gaat pompen. 

Gerelateerd artikel: Levitra Originieel 20mg Online Kopen Zonder Recept Voor De Beste Prijs

Door de verhoogde bloedtoevoer zal de penis makkelijker stijf worden en blijven. Gember geeft ook nog de nodige energie om het geslachtsverkeer tot een fijn einde te brengen.

  • Oesters

Deze uitermate smakelijke schaaldieren zitten boordevol zink. Van dit mineraal is uitvoerig aangetoond dat het onmisbaar is voor een behoorlijk functioneren van het mannenlichaam. Zink staat als het ware synoniem voor gezonde testosterongehaltes. Fitheid, mannelijkheid en zelfvertrouwen zijn in de regel te danken aan dit hormoon.

  • Selderij

Selder, selderie of selderij associeert men vooral met saaiheid en rauwkost. Toch is het spannender dan men in eerste instantie verwacht, dankzij de hoeveelheid androsteron. Dit is een hormoon zonder geur, maar omdat het ook een feromoon is, zal het door vrouwen zeker opgemerkt worden.

Waar wordt een afrodisiacum te koop aangeboden?

In feite is een afrodisiacum overal waar groenten en kruiden worden verhandeld, te koop. De beste plaats is een biologische versmarkt. Aanrader is om eten te kopen dat zo natuurlijk mogelijk werd geteeld. Zo kan men het meeste profijt behalen. Loop vooral niet voorbij aan de notenafdeling, voor een ruime voorraad amandelen en sla een paar mooie avocado’s in. Ook kaneel en honing mogen niet ontbreken in de voorraadkast.

De meeste afrodisiaca kunnen dus eenvoudig verwerkt worden in gerechten. Om meer kans van slagen te hebben, kunnen een paar gram of theelepels extra worden toegevoegd. Voor de beste recepten, kan men eens proberen om op een specifiek ingrediënt te zoeken. Een suggestie voor een amoureus etentje? Begin met een aperitief, zoals een glas champagne en een schaaltje amandelen. Zes oesters zet men zo op tafel als voorgerecht en het pièce de resistance bestaat uit asperges met hollandaisesaus en een exclusieve salade met avocado en selderij. De avond wordt afgesloten, of liever: begint met in chocolade gedoopte aardbeien en een dampende beker gemberthee met honing.

Mijn Account